Близнаците и Рибите изневеряват най-много

И съпругите на Водолей и Рак трябва да са все нащрек
изневяра

Те не са виновни, а зодиите им

Изневярата обикновено е нещо, което хората старателно се опитват да прикрият. Интересен факт е, че отпреди повече от 10 години съществува сайт за запознанства, в който голяма част от анонимните потребители са със семеен статус „обвързан“ или дори „женен“, пише електронният вестник Днес. Хубавото му е, че могат да се направят социални проучвания на базата на потребителските интереси, при това със сравнително голяма точност, защото броят им вече наближава 17,5 млн.

Може да се направят изводи за местата, които са най-често почва за развитието на най-многото извънбрачни авантюри. Едно такова място е работното например.

Съдейки по рождените дати на потребителите, социолозите откриват, че много често има зависимост между зодиакалния знак и склонността на човек да си позволява изневяра. След анализ на 250 000 профила, са направени следните изводи:

Жените, родени под знака Близнаци най-често имат взаимоотношения с повече от един мъж. След тях по многобройност са Овните, а на трето място – Девите.

Мъжете, които най-често изневеряват, са тези родени в периода 19 февруари – 20 март – Рибите. След тях се нареждат Водолеите и Раците.

Дали наистина верността се определя от зодията? Може би никой не може да даде категоричен отговор, колкото и статистически проучвания да се правят. Остава да се доверим на инстинктите си и да правим всичко възможно да задържим любимия човек до себе си.

Leave a Comment