Автомобилче колкото куфар подреди клиенти на опашка

Скачащи кокили и танцуващи пред багери момичета веселят посетителите на Есенния панаир
Twizy - изненадата на панаира

Twizy – изненадата на панаира

Автомобилче с размери, които насочват към предположението, че се движи с дистанционно управление, се оказа сред най-харесваните возила на Есенния панаир в Пловдив. То е на марката „Рено“ и носи симпатичното име Twizy.

Не стига че е миниатюрно, и за разлика от мотопедите с него може да пътува само един човек – шофьорът, возилото е и доста скъпо. Изложеният модел струва 19 490 лева. Не стига че е и толкова пари, за него имало списък с чакащи купувачи, обясниха от щанда. Панаирният модел бил мостра, за да се пробва пазарът. А пазарът се оказал петимен за Twizy-то. Сега дилърът чака доставки

Големият плюс на автомобилчето с размери на по-голям куфар е, че се задвижва с ток. Батерията му се зарежда напълно за три часа и половина, а с нея шофьорът може да измине 80 километра. Максималната скорост на така наречената кола е впечатляваща – 81 км/час. Продавачите гарантират, че малкото може да се промушва при градските задръствания.

На информационното табло са изписани три цени. Базовата е 15 990 лв., панаирната версия е 17 490 лева, а ако вратите и

Скачащите кокили са за спортуване

Скачащите кокили са за спортуване

покривът са стъклени, както е при мострения модел, цената се вдига с още 2 000 лева.

Есенният панаир не може да се оплаче от липса на атракции. Пред 6-та палата двама мъже се движат на метални кокили, които имат екстрата да скачат. Те обясниха, че скачащите кокили всъщност са спортни уреди, които стягат всички мускули по тялото. „За 10 минути свикваш да ходиш с тях, а за два дни – да скачаш“, казаха демонстраторите. Струват 700 лева.

При изложбената площ на Хитачи пък повечето посетители се събират, не за да погледат гигантската строителна техника, а танцуващите момичета. Освен че са хубави, танцьорките изпълняват и професионални гимнастически движения.

танцуващи девойки

Leave a Comment