Протестиращ от Коматево спечели Пежо от Есенния панаир

Малшанс за Йоанис, чиито талон бе изтеглен най-напред, но бе попълнен неправилно
Участниците в томболата можеха да  изберат за кой автомобил да си пробват късмета

Участниците в томболата можеха да изберат за кой автомобил да си пробват късмета

Пловдивчанинът Атанас Майков спечели Пежо 301 Active от томболата на Есенния технически панаир в Пловдив. Той е от квартал Коматево и наскоро бе в предната редица на протеста срещу спирането на проекта за обновяване на „Коматевско шосе“.  Призивът му тогава бе насочен срещу областния управител Венцислав  Каймаканов.

Майков стана победител в томболата с анкетни карти за гостите.

Посетителите на изложението можеха да избират между 5 автомобила: Dacia Sandero, Ford Fiesta, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE,  Škoda Rapid.

Късметът на Майков пребори с лекота малшанса на  Йоаким Йоанис, чийто талон беше изтеглен най-напред. Оказа се обаче, че Йоанис не е попълнил правилно анкетната карта, с която участваха в томболата панаирните посетители. Така че присъстващият нотариус Светлана Йорданова я обяви за невалидна. Решението на нотариус Йорданова беше посрещнато с аплодисменти от публиката, която предпочиташе българин да победи в

Четири годишният Кирил изтегли листчето на Я, а после и на Майков

Четири годишният Кирил изтегли листчето на Йоанис, а после и на Майков

играта на късмета.

Наградата  е осигурена от Международен панаир Пловдив.  Печелившата карта изтегли 4-годишният Кирил Церовски.

Анкетата се организира от Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП),  която е партньор  в провеждането на  „Автомобилен салон Пловдив“. Тази година и изложителите,  и експонатите бяха повече  в сравнение с миналата, по данни на Асоциацията. 21 български компании – представители на най-известните световни марки,  показаха близо 170 модела  леки коли, камиони,  бусове, мотоциклети, кемпери, каравани, джетове и почистващи машини. 11 премиери и осем фейслифтинга демонстрираха новостите в автомобилната индустрия.

Атанас Майков държи плаката "Каймаканов спри да погубваш Пловдив"

Атанас Майков държи плаката „Каймаканов спри да погубваш Пловдив“

 

Leave a Comment