Милчо Левиев и Вики Алмазиду разказват джаз истории в Пловдив

Утре от 21 ч. на клубната сцена на „Bee Bop Cafе” в Пловдив големият наш джазмен Милчо Левиев ще представи своя проект „Милчо Левиев разказва…”.

Милчо Левиев и Вики Алмазиду разказват джаз истории в Пловдив

Милчо Левиев и Вики Алмазиду разказват джаз истории в Пловдив

С музика и думи Маестрото ще разкаже истински и интересни истории от живота си, ще сподели и за най-новите си музикални проекти и търсения.
Ще звучат авторски теми на Милчо, в които е отразен неговият начин на възприемане и съпреживяване на джаза и чрез които творецът влага собствен уникален почерк в многообразието от музикални форми.

С поглед към джазовото наследство и съвременните тенденции в развитието на жанра в това пътешествие из времето с него на сцената ще бъдат още певците Вики Алмазиду и Петър Салчев, басистът Александър Леков и Емил Пехливанов – барабани.
Билети меломаните могат да намерят в клуба преди началото на концерта.

Милчо Левиев и Вики Алмазиду изнесоха днес открит урок в концертната зала на Музикалната академия в Пловдив. Проявата им е във връзка с 50-годишния юбилей на АМТИИ в Пловдив и е по покана на ректора на висшето учебно заведение проф. Милчо Василев.

Маестро Левиев разкри на студентите тайните на джаза, класическата и етно фюжън музиката, а Вики Алмазиду показа тънкостите на джазовото пеене.

Leave a Comment