Никой няма идея как пеят славеите на „Шоуто на Слави“

Шоуто на Слави, конкурс момичетаЧетирите деца девойки в конкурса за сценични партньорки на г-н Андреев и тази вечер пяха необяснимо и неописуемо в „Шоуто на Слави“. Професионалистите от Ку-Ку бенд казаха: Нямаме идея как го правят… Тази вечер момичетата трябваше да изпълнят песен, създадена в годината на раждането им.

Крисия Тодорова (2004 г.) избра да изпълни сръбската „Лане мое“ (Сърничке моя – в превод) на Желко Йоксимович. „Това дете ще се прочуе по целия свят“, пророкува сценаристът Филип Станев, след края на изпълнението на 9-годишната Крисия. Музикантите признаха, че песента е много трудна дори и за професионалисти.

Ива Цветанова (2003 г.) изключително смело предпочете да изпее Bring me to life на Evanescence. „Изпълни я като истинска рокаджийка… Сложно парче…“, коментираха от Ку-Ку бенд, а Иво Сиромахов допълни, че е силно впечатлен от правилното произношение на Ива.

Гергана Тодорова (2003 г.) излезе с Fighter на Кристина Агилера. Момичето с маратонки предизвика откровенията на Годжи, който чисто професионално коментира, че представянето е било „разкъртващо“ и че Гергана се е „сцепила“ от пеене. Евгени поясни, че Гери е болна и е била почти без глас на репетициите. Той я предупредил да пази гласа си, защото на другата вечер отново трябва да пее. „Не мисля обаче, че си спести нещо“, възхитен довърши пианистът.

Симона Иванова (2005 г.) се яви с песента на Елена Пападопулу My number one. „Прекрасно изпълнение, прекрасна визия“, бе лаконичен и точен Професора от оркестъра. „Брилянтно“, даде максималната оценка Евгени Маестрото. Той обясни на публиката, че когато репетират с момичетата, отношението на оркестъра към момичетата е като към утвърдени изпълнителки. Те от една дума разбират всичко, че и повече.

Утре вечер конкурсът ще продължи с 4-те нереални момичета с изпълнение на филмови песни.

Leave a Comment