Малките съкровища пяха за майките си от сърце в „Шоуто на Слави“

Тази вечер те ще изпълнят песни по избор на родители им

Тази вечер Гергана, Крисия и Симона изпълниха песни за майките си в конкурса за сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“. Техните майки бяха на дивана до водещия и се вълнуваха. Като любезен домакин, преди да започне същинската част Слави Трифонов ги разпита за професиите им, другите деца в семейството, за бащите. Оказа се, че двете момичета имат по една сестра, а Крисия – две.

Гергана,Симона, КрисияМайката на Гергана Тодорова от Стара Загора – Диана, сподели, че е начален учител, но в момента работи в козметична компания. Бащата е преподавател. „Гергана още не се беше научила да говори, когато започна да пее. Говореше пеейки“, обясни простичко Диана. „Само мога да се уча от нея – много е упорита“, призна Диана. И изненадващо сподели, че днес по-малката сестричка на Гергана има рожден ден.

Крисия Тодорова се оказа по средата между другите две момичета на семейството. Майка ѝ Ангелина поясни, че работи като инструктор по тае-бо – бойно изкуство. Таткото ръководел малък семеен бизнес в Разград. Когато Крисия била на 3-4 години талантът ѝ за пеенето станал очевиден за всички.

Майката на Симона Иванова от Свищов – Валерия, разказа, че е икономист по професия и кредитен консултант в момента. А таткото е учител, който се занимава със строителство. Когато Симона проходила, първото, което хванала, било микрофон. И така съдбата се разкрила в началната годинка на малката Симона.

„Толкова много момичета“, извика с възторг Слави. „Вашите мъже са големи герои!“

Гергана избра да изпее за Диана „Пей сърце“, която се изпълнява от Георги Христов в българския ѝ вариант. Момичето изпълни с много чувство трудната песен. Изумен, Слави коментира колко е трудно да комбинираш гласа си с мелодията, думите и емоцията и чак не повярва, че Гери е успяла да се прави с това. „Благодаря! Тя ми е любима песен“, каза Диана. И призна, че като се върне в къщи ще чуе хиляда пъти песента, изпълнена от Гери. И че споменът за тази песен ще ѝ остане за цял живот.

И Цветан Недялков, и Евгени Димитров бяха категорични, че „Пей сърце“ не е изпълнена а ла Георги Христов, а си е на Гергана. И че повече се доближава до оригиналното изпълнение на испански, отколкото до българската версия. „Тази песен изисква зрялост и момичето се справи блестящо“, обяви Недялков, който съпровождаше „Пей сърце“ с китара.

Крисия Тодорова избра да изпълни за Ангелина „Oh! Darling“ на Бийтълс . Гласът на момичето беше и дрезгав, и нежен, а майка ѝ не помръдваше, абсолютно концентрирана в изпълнението. След като детето се поклони и напусна сцената, водещият стана любознателен. „Абе вие да не сте правили Крисия на тая песен“, попита невинно Слави. „Къде всъщност я правихте?“ Ангелина призна, че единствено Крисия от трите деца е била планирана. Планът бил тя да е момче и бил изпълнен на испанския остров Ибиса. Като чу името на острова, Слави, разбира се, го повтори многозначително няколко пъти и установи, че „всичко си има логика в този живот“.

Коментарът на Годжи за изпълнението на Крисия беше накъсан: „Това дете …, на девет години…, да я изпее по този начин! Нямам обяснение!“ Иван Стоянов от Ку-ку бенд установи, че момичето има невероятно чувство за блус.

Последна на сцената излезе Симона. Тя обяви, че ще изпее „Je t’aime“ на Лара Фабиан. Преди най-малката участничка в конкурса да запее, водещият обясни, че много обича да си общува с нея, защото все едно го прави с голям човек.

Симона пя толкова добре, че по-късно Грахич призна, че се е разплакала. Очите на Валерия също блестяха.

След изпълнението Слави се обърна към майката на Симона с думите: „Знаеш ли… Тя не ти направи просто подарък. Направи го да покаже и какви качества има“. Водещият очевидно беше изумен. Той обърна внимание на публиката и на майките, че прекрасните изпълнения на децата са резултат не само на талант, но и на упорит труд.

В петък вечерта трите момичета ще изпеят песен, избрана от родители им.

 

Leave a Comment