Демографското изследване на БАН е глупост и манипулация

Сигурно е имало виолетово сияние от толкова интелект, събран на едно място, осмя учените проф. Петър Иванов

Скорошната конференцията на БАН, по време на която учените съобщиха, че в България няма демографска катастрофа и българите няма да изчезнат от света, предизвика гнева на проф. Петър Иванов от Центъра за проф. Петър Ивановдемографска политика. „БАН има медицински проблем“, смята той.

„Представяте ли си какъв мощен интелект се е концентрирал, когато 153-мата учени от БАН са се събрали! Сигурно е падала мазилката на сградата. Сигурно е имало виолетово сияние, както твърди астрофизиката“, възкликна проф. Иванов тази вечер по „Всяка неделя“. Той се опитваше да си обясни извода на учените, че България няма проблем с намаляващото си население. Как да няма, при положение, че от 9 милиона сме останали под 7?

„И Световната банка, и ЦРУ, и Евростат …, всички казват, че до 2050 година над 28% от населението на България няма да го има. Само БАН твърди, че няма проблем.“

Според проф. Иванов авторитетът на  учените е бил пожертван от политическото малодушие, тъй като властта не иска да се казва истината. „В това отношение имаме традиция – Чернобил“, припомни събеседникът времената, когато партията успокояваше народа, че у нас няма радиация.

„Тези хора бяха в Царичено в дупката и копаха 60 метра, за да намерят висш разум. Баба ме е учила да търся нещо, когато съм си го загубил. Та и те така…“, подхвърли Петър Иванов.

Професорът цитира изследването на БАН, което казва, че нямаме проблем с топенето на българите, тъй като смъртността при циганите била висока. „Това е глупост, жестоко и антихуманно е“, възмути се той.

Друг уникален от изследването цитат казва, че емиграцията е хубаво нещо, тъй като емигрантите изпращали пари отвън, а тези, които оставали тук, забогатявали, точно защото националното богатство се разпределяло между по-малък брой хора.

Проф. Петър Иванов твърди, че през март 2134 година последният българин ще угаси лампата и ще умре, и с него ще свърши българската нация.

 

Накрая той показа една от графиките, които бе донесъл. На нея се виждаше един висок стълб, а в подножието нещо, което би могло да мине за част от правата, върху която се намира стълбът. „Ето това високото е увеличението на заплатата на депутатите – с 384 лева“, поясни професорът. „А това малкото – увеличението на пенсиите, което за средните е с 4 лева.“

Последните му думи бяха цитат от Евангелието на Лука, глава 8, стих 17: „Няма нищо тайно, което да не стане явно. Няма нищо скрито, което да не излезе наяве.“

Leave a Comment