Зловещо: неизвестни убиват домашни животни

свиня-майка

Някой шета из полето и убива животни

Неизвестна банда върлува в областта и убива домашни животни, но не с цел кражба на месо, съобщават от Областна дирекция Полиция – Пловдив.

Жена от с. Красново се е оплакала на полицията в Хисаря, че неизвестни бандити са убили 150-килограмовата й свиня майка. Стопанката разказала, че вчера животното, заедно с шест малки прасенца, е било оставено на паша в землището на селото. Часове по-късно жената се натъкнала на страшната гледка – прасето било мъртво, с дълбоки рани от нож по врата. Според нея щетите и се изчисляват на около 600 лева.

Същия ден в РУП – Раковски отчаян 20-годишен младеж от Момино село сигнализирал за още един такъв удар на жестоките „касапи“. В късния следобед край бившата ракетна площадка до селото той е открил кобилата си застреляна, надупчена от куршуми. Разстроеният собственик изчислил загубата си на близо 1000 лева, съобщават още от Пресцентъра.

2 Comments

  1. Добре де но на кой му пука за тъпите свине.
    Е, за коня ми е жааал. Но на кой му пука за прасето, това е просто свиня – бъдеща пържола, що просто не разберат каква услуга им правят като я колят, трябва вече просто да я занесат до къщата и до барбекюдо и до стомахчетооо ! Е, прасенцата ги чака същото, така чеее. Е качете клипче-откъде да сме сигурни че не ни лъжете ма ! Клипче от скрита камера с оная „банда“!

    • Да, да прав съъъъъъъъъъъм !!! А, вие, дет сте убили кобилата – лайна, а дет сте убили прасето – ангели ! Мразя свине ! Аз съм колил хиляяяда животни – гъски, патици, петли, телета, крави, свине, дори и маалки прасета, щото беше изискано и ги наредих около голямото, а то им беше майката. Аз нямам милост, вече не можем да направим нищо за свинята така че трябва да се възползвате от това и да я изядетееее! Пък от кобилата направете там нещо, от кожата й или от гриватаа или закрийте там някак си раните и я препарирайте !

Leave a Comment