СД „Драганови“ обяви 10% намаление на земеделска техника в дните на „Винария“

Представя трактори и машини за конкурни резитби, подходящи за лозя и овощни градини

"Драганови" - Винария Известният пловдивски търговец и производител на земеделска техника и инвентар СД“Драганови“ обяви, че ще направи значителна отстъпка при някои марки трактори в дните на изложбата „Винария“, която се провежда в Международен панаир Пловдив до 5 април, включително. Изложбената площ на фирмата е до входа на палата 11.

Седалката на BCS

Седалката на BCS

До 10 процента ще бъде намалена цената на италианските трактори

Същата седалка след 2 минути

Същата седалка след 2 минути

BCS, които са специализирани за работа в лозя и овощни градини. Тракторите са от 40 до 95 конски сили, а ширината им е от 100 до 140 см. Седалката е реверсивна. Нейното разположение спрямо посоката на движение на трактора може да се променя само за 2 минути, демонстрираха на „Винария“ служители на дружеството. Не е без значение, че кабината е климатизирана.

Трактор BCS

Трактор BCS

Мини челният товарач Multione (Италия) е сред най-практичните техники в изложбата. На него може да се прикачи всякакъв полезен инвентар – фрези, щипки, вилици, багери, кошове за товарене и всичко за каквото се сетите. И при него търговецът е предвидил отстъпки от цената.

Специално за лозаро-винарската изложба, СД „Драганови“ показва и машините за контурна резитба на Orizzonti. Различните работни органи служат не само за резитби, но и за окопаване вътре в реда, за фрезоване, дисковане, изораване на междуредията.

Уникалният надробител Zanon може да бъде оценен по достойнство от производителите. Машината реже на парчета клони от овощните дръвчета, а също и на лозовите пръчки. Специален вал събира останалата след резитбата дървесина, като я надробява до размери от 6 до 8 мм,

На изложението е показана и лозаро-овощарска автоматично отклоняваща активна зъбна брана на

Техника за контурна резитба

Техника за контурна резитба

Foton - стандартен и за лозя

Foton – стандартен и за лозя

Cucchi, Италия, която е предназначена да обработва почвата в междуредията около трайните насаждения, както и навесни вентилаторни пръскачки произведени от MM, Италия.

По настояване на „Драганови“ китайският производител на трактори Foton е създал нова машина с работна ширина 127 см, така че да е подходяща за работа в трайни насаждения. Стандартната им ширина е 140 см.

Leave a Comment