„Игра на тронове“ се настани под прозореца на пловдивския кмет

Най-гледаният сериал на HBO ще има още два сезона

"Игра на тронове", ПловдивКампанията на HBO за популяризиране на Четвъртия сезон на сериала „Игра на тронове“ премина и през Пловдив. Тронът, който до момента завъртя общо 33 епизода (в неделя ще бъде излъчен 34-ят), е поставен под прозорците на пловдивския кмет Иван Тотев. Фенове на фентъзи сагата с удоволствие сядат на него за снимки.

Днес пловдивско момиче, облечено като Денерис Таргериен, също бе опасно близо до трона, макар и без дракони.

Излъчването на Четвъртия сезон на „Игра на тронове“ стартира на 6 април тази година. В края на втория епизод един от най-отблъскващите образи – крал Джофри, неочаквано бе елиминиран завинаги от филма с отрова. Заради този обрат Джордж Р. Р. Мартин, автор на романа „Песен за огън и лед“ (по който е направен филма – б.р.), получи горещи благодарности от цял свят. А отговорът му беше: Welcom.

Денерис Таргериен е сред любимите герои във филма

Денерис Таргериен е сред любимите герои във филма

Впрочем, почитателите на творческото въображение на Мартин, често му пишат, за да го помолят да пощади този или онзи герой. Симпатиите определено са на страната на Старките във филма. Молбите им дотолкова дотегнаха на автора, че той заплаши да убива по един Старк, ако застъпничеството за тях продължи.

„Игра на тронове“ е най-гледаният филм на HBO. Трети сезон имаше 14.4 милиона зрители, а при излъчването на първия епизод на Четвърти сезон бяха привлечени 6.6 милиона.

Още два нови сезона предстои да бъдат филмирани, с което те ще станат общо шест, предаде „Холивуд рипортър“, позовавайки се на съобщение от HBO.

Leave a Comment