Нов скандал избухна около Волен Сидеров

Нов скандал около Волен Сидеров избухна през празниците. Бизнесменът Андрей Бъчваров твърди, че лидерът на „Атака“ и хора от партията му са го притеснявали и обиждали в столично заведение, а Сидеров дори го е ударил.

Нов скандал избухна около Волен Сидеров

Нов скандал избухна около Волен Сидеров

Бъчваров споделя, че не е пострадал – ударите са били в главата и тялото му, но са били слаби. Поведението на Сидеров обаче не може да бъде търпяно, затова на случилото се трябва да се даде гласност, подчертава той

Според разказа на бизнесмена, скандалът започнал, след като Сидеров се приближил до масата, на която се била разположила компанията на Бъчваров и ги питал дали ще гласуват за „Атака“. След като получил отрицателен отговор, Сидеров и депутатът Десислав Чуколов започнали да крещят на десетина сантиметра от лицето на Бъчваров, да искат извинение и да го обиждат с нецензурни думи. При спора, след като бил избутан, Сидеров ударил Бъчваров.

Пред Нова ТВ Бъчваров заяви, че охраната на заведението е реагирала адекватно, а Волен Сидеров и компанията му бързо са се изнесли, след като е била извикана полицията. От МВР потвърждават, че има заведена преписка за въпросния случай.

Андрей Бъчваров, който е председател на Българската асоциация по биомаса, каза, че очаква да види дали от партията на Сидеров няма да се опитат да представят инцидента като партийно мотивиран.
По думите му обаче това няма как да стане, тъй като той няма никакви връзки с каквито и да било партии, а реакцията му е била провокирана само от крайно неадекватното поведение на Сидеров.

Leave a Comment