Белослава в „Конюшните на царя“ (видео)

Програмата за летните сцени в артистичния пъб „Конюшните на царя“ в Стария Пловдив бе обявенаБелослава днес от създателите ѝ. Първата прекрасна вечер ще е още утре от 21 часа с Деница Серафим и музиката на театралния композитор Калин Николов. Последният е композирал музиката към известни театрални и филмови произведения (Дзифт, Хамлет,Крал Лир, Ричард III), части от която ще звучат заедно с гласа на Деница Серафим – вокалът на група ИРФАН.

Сред популярни имена и тези, които предстои да станат такива, не може да не отбележим участието на Белослава и Стефан Вълдобрев.

Белослава ще гостува на 23 юни от 21 часа с един специален концерт. Самата тя определя предстоящия лайв като един минималистичен, акустичен сет с перкусии, тромпет, барабани, пиано и глас, с който музикантите ще поканят публиката на среща с лятото. Заедно с Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев ще изпълни последните си сингли от предстоящия й четвърти студиен албум – „Няма“, „Времето за мен си ти“, както и „Лято за двама“. Последната композиция, доскоро нямаше заглавие, но вече си има име, илюстриращо приказката, разказана в песента – за лятото в най-красивите му измерения, което е съвършено най-вече, когато е споделено.

Стефан Вълдобрев ще е гост на 5 юли в познатия час и на обичайното място – „Конюшните“.

Leave a Comment