„Мегатрон“ въведе изгодна схема за финансов лизинг на световни марки за земеделска техника

Фирмата предлага отстъпка за машините на изложбата БАТА АГРО

"Мегатрон" на БАТА АГРО 2014

 

„Мегатрон“ – официалният представител на световния лидер в производството на земеделска техника „Джон Диър“ (JOHN DEERE), предложи на фермерите изключително удобна схема за закупуване чрез финансов лизинг. „От тази година въведохме новaта услуга „Джон Диър Финансиране“ на американския концерн, съобщи търговският директор Филип Цветков. „Лихвените нива са твърдо под тези на българските банки и са фиксирани за целия период на изплащане. Лизинговите условия са различни според техниката, която земеделските производители искат да закупят, а най-дългият срок на изплащане е 5 години“, посочи той. За всеки клиент се подготвя индивидуален план, съобразен с възможностите му.

Трактор серия 8 R

Трактор серия 8 R

На поредната пета изложба БАТА АГРО „Мегатрон“ отново участва с обширен щанд, който събира като магнит фермерите. Новост сред техниките на JOHN DEERE е тракторът от 8 R серия, който се показва за пръв път в България. Той е с 370 конски сили, активно окачване на предния мост и богат набор от трансмисии (20). Тук клиентите могат да видят и най-мощния трактор в света  – верижното „чудовище от 9-а серия, което е с 560 коня номинална мощност, достигаща до 612 к.с. Разбира се, има и трактори с 35 к.с. – мощностния диапазон на техниката е широк.

Оризокомбайнът JOHN DEERE също е сред експонатите и

Оризокомбайнът на "Джон Диър"

Оризокомбайнът на „Джон Диър“

също се отличава от другите машини, създадени от конкурентни производители. Различното при американската машина е хедерът и технологиите за навигация. При стандартните машини зърното се прехвърля с шнек, а при JOHN DEERE той е заменен от гумени ленти. Те поемат ожънатата маса по-плавно и увеличават производителността. Все пак девизът на „Мегатрон“ е „Да се срещнем на полето“.

Българската компания предлага също така прикачен инвентар на френския производител KUHN, който за 200 години се е превърнал в световно утвърдена марка. Чешката BEDNAR е доверила на „Мегатрон“ дистрибуцията на прикачен инвентар за трактори над 300 коня. На БАТА АГРО производителите, които обслужват животновъдни ферми, могат ако не да купят, то поне да видят, самотоварещо се ремарке за бали, което ги прибира от полето с хидравлична „ръка“. Техниката е на канадския машиностроител  „Андерсон“.

Специално за БАТА АГРО „Мегатрон“ е направила отстъпки на крайните цени. А заедно с финансовия лизинг фермерите титулуват фирмата като „най-добър приятел“.

Свързани публикации: Американско списание разказва за модерната ферма на фамилията Делгянски

17 май: Ковачът Джон Диър създава преди 150 г. най-мощната компания за агротехника

 

 

Leave a Comment