Капка: Меглена Кунева е изкуствен човек!

„О, Меглена Кунева не може да издържи в „Денсинг старс„! За там се иска воля, хъс!  Трябва да бъдеш себе си. А тя е

Капка Георгиева

Капка Георгиева – състезател в политиката и танците

изкуствен човек.“ Така Капка Георгиева, преди Сидерова, реагира на въпроса има ли нещо общо между политиката и танцовото състезание, което тръгна преди седмица по Нова ТВ. Капка е сред участниците и според нея в танца нещата са много ясни и честни, за разлика от тези в политиката. „Всяка грешна стъпка се наказва в „Денсинг старс“, докато в политиката непрекъснато правят грешни стъпки и остават,“ сравни тя.

Като бъдещ състезател и на парламентарните избори, председателката на Националдемократичната партия не изпусна момента да метне още няколко камъка срещу Кунева. „Защо ѝ е да участва в Денсинг старс? Тя получава от Париба 200 000 евро месечна заплата, а като бивш еврокомисар още 70 000. С 270 000 евро на месец можеш да си осигуриш политическо бъдеще, нали,“ попита риторично Капка Георгиева.

По повод избиратели бившата съпруга на председателя на „Атака“ каза, че народът винаги се е надявал приказни герои да го направят щастлив. „Заложиха на Командира, а после на Царя, който след това смениха с Генерала. Мисля, че приказните герои свършиха, освен ако не се върнем на предсказанието на Ванга, че руса жена ще оправи България“, засмя се блондинката.

Leave a Comment