Златни медали за 31 продукта на Техническия панаир в Пловдив

Председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Стафан Цанков, председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Стефан Цанков връчва отличие

Председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Стафан Цанков връчва отличие

31 продукта на български и чуждестранни фирми бяха отличени като най-иновативни и получиха златни медали на 70-ия Международен технически панаир в Пловдив. Призовете бяха връчени на церемония вчера. 18 от тях на за чуждестранни изделия, 13 – за български.

Сред златните медалисти е изложителят с най-малък щанд – пловдивската фирма „Алфа груп 1“. Тя предлага уреди за пречистване и алкализиране на вода, които са новост за българския пазар.

Израелската компания Galil Chemicals заслужи три златни медала с биопрах за пране. В отбора на победителите се нареди „Микрона“ с робота за ин витро оплождане. „Спектър инвест БГ“ стана медалист  с енергоспестяващите щори по технология на НАСА. Сред отличените продукти са също топлоизолиращата боя на „Изомакс-Байчев“, първият български мълниеприемник с изпреварващо действие на „Евро инженеринг“ и комплектът сменяеми приспособления за  влекачи, който прави машините използваеми и за зимно почистване, представен от „Пътища и мостове“.

На снимките:

Panair-medali-1    Председателят на Централната конкурсна комисия Стефан Цанков връчва златен медал на изложител в Международния технически панаир в Пловдив. Бяха дадени 31 отличия за иновативни продукти

Leave a Comment