ИМБО ООД – молът на фермерите

BASF
Дружеството в Раковски е представител и търговец на едро на богата гама торове, семена и препарати за растителна защита
ГОРЕЩА ОФЕРТА!

                               „ЕЛЕКСИР – ЗОРКА“ ЕООД, СЪРБИЯ

                                       ‘’ИМБО’’ ООД     ГР.РАКОВСКИ

                                         ТЕЛЕФОН 0889519721   Email : imbo@abv.bg 

                           ТОРОВЕТЕ ЗА ВАШАТА ЗЕМЯ 

ФОРМУЛАЦИЯ                                       ОПАКОВКА                                                      
NPK 8/15/15 + 9%S                                       БИГ БЕГ                                                          
NPK 6/12/24 + 6%S                                       БИГ БЕГ                                                         
Amosulfan 20%N +24S                                 БИГ БЕГ                                                          
NP 10/20+11S+2%Ca                                    БИГ БЕГ                                                          
SSP 18%S P2O5 +12%S+8%Ca                   БИГ БЕГ                                                           
                                                            

ОСИГУРЕН Е ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ОБЛ. ПЛОВДИВ 

*АМОНИЕВА СЕЛИТРА – ДИМИТРОВГРАД. ДОСТАВКА ДО КЛИЕНТА. ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ. 

*КАРБАМИД: РУМЪНИЯ – ПРИЛИНГ; ЕГИПЕТ – ГРАНУЛАТ. ДОСТАВКА ДО КЛИЕНТА.

Вече 25 години ИМБО ООД в Раковски расте иИван Романов утвърждава името си на почтен търговец, за който е неприемливо да отговори на въпроса „Имате ли …?“ с „Не“. Фирмата предлага всичко, от което се нуждае един фермер. Любопитното е, че ако посетите склада, който е зареден с буквално всякакви торове – и макро, и микро, от България, но и от чужбина, с различни разфасофки на препарати за растителна защита и с многообразие от семена, може да решите … да напазарувате и строителни материали в огромния магазин на дружеството. Търговският център на ИМБО се намира в квартал „Генерал Николаев“ в Раковски по пътя към Брезово. Той е фермерският мол не само за Раковски, но и за Пловдивска област.

Търговските складове на ИМБО ООД са разположени върху 10 декара.

ИМБО разполага със собствен транспорт, с който доставя до адрес поръчаните стоки.

Торове

складът за торове на ИМБО - Раковски ИМБО е търговец на азотни, калиеви и фосфорни торове, както и на комбинации между трите най-важни макроелементи за подхранването на растенията. Макроелементите са в различни съотношения помежду си,  тъй като почвите имат различни характеристики. За да разберат от каква комбинация имат нужда, управителят Иван Романов съветва производителите да направят почвени анализи на земята.

ИМБО предлага торове на Неохим – Димитровград, на Агрополихим  – Девня, както и на водещи европейски производители. В базата има още карбамид от Румъния и от Египет.

Препарати за растителна защита

агроаптекаИМБО търгува пестицидите на Bayer, BASF, Singenta, Summi, Адама, Дюпон, Калиоп Агро България, Суммит Агро и други водещи химически компании. Фирмата предлага пестицидите както в големи разфасовки, така и в по-малки, достатъчни да се поддържа в добро фитосанитарно състояние един двор, например. За целта дружеството има агроаптека в обширния стопански двор.

Семена

Управителят Иван Романов уточнява, че ИМБО е дистрибутор на най-качествените европейски и български производители на семена на рапица, пшеница и други житни, слънчоглед и царевица.

Тел. за контакт: 03151/ 33 45, 32 81, 23 88, GSM 088 9 519 721, E-mail: imbo@abv.bg

4 Comments

 1. Konstantin казва:

  Здравейте,
  обръщам се към Вас като голяма фирма, която, може би, има интерес от складови площи в пловдивския регион.
  С настоящото искам да Ви презентирам промишлени складове в гр. Стамболийски (само на 15км от Пловдив, на 18км от Пазарджик и на 6 км от автомагистрала Тракия), които с баща ми отдаваме под наем. Складовете са 3 и са долепени един за друг с обща квадратура 6 000 кв.м. Най-малкият разполага с 1 200 кв.м., а останалите 2 са с големина 2 400 кв.м., като са свързани помежду си с административна част, разположена на 2 етажа (тя е на етаж по 1200 кв.м., или общо около 2 400 кв.м.). Складовете са били част от бившото предприятие “Витамина“ ЕАД, което е било най-голямото на Балканите в консервната промишленост. Сградите са стари, но с масивна и много здрава конструкция, а по предназначение са за развиване на хранително-вкусова промишленост и складови дейности. Височината на складовете е около 10 метра.
  Складовете са разположени на 100 метра от надлеза в града и на 150 метра от ЖП-линията София-Пловдив-Бургас.
  Складовете са закупени преди 3 месеца, като предвиждаме ремонтни дейности, след като получим интерес от потенциален наемател и сключим предварителен договор, за да отговарят на изискванията на наемателя. Направено е обстойно проучване на сградите и можем да ги реновираме за 2 месеца. Интересува ни наемането за минимум 3 години.
  Ако офертата представлява интерес за Вас, можете да се свържете с нас на 0887 25 81 25- Петко Смиленов или 0876 35 68 68- Константин Смиленов.

 2. продавате ли торове на едро но да не са на биг бегове.ако може ми изпратете оферта и за препаратите които предлагате за агроаптека,

Leave a Comment