Димитър Герганов с нов мистичен роман – „Конспирацията Хазара“

Авторът

Авторът

Пловдивският автор Димитър Герганов сюрпризира любителите на вълнуващи четива с нов мистичен роман – „Конспирацията Хазара“.

Тази вечер, 27 януари, в 19 часа клуб „Петното“ на ул. „Йоаким Груев“ 36 в Пловдив ще усети сърцебиенето на сюжета. Писателят ще представи историческия трилър, в който героят му Макс Гарбин постепенно, опасно и интелигентно разкрива страшните тайни за изчезването на народите от Сътворението досега. По дирите му са агенти на МОСАД, окултен нацистки орден и талибаните.
В ужаса на дните, Гарбин среща и неочаквани съюзници,изправя се и срещу неустоими предложения. И точно когато всичко изглежда изгубено, искрица надежда ще се противопостави на връхлитащия кошмар, и дори на… самия Дявол.
За читателите на Герганов, чиито редици растат, „Конспирацията Хазара“ е като предпролетен подарък. Конспирацията ХазараМиналата година писателят извади на книжния пазар двете части на историческия фентъзи роман „В сянката на боговете“.
Авторът е ново име в творческия профил на Пловдив. Преди финансовата криза той бе известен на форекс пазара – и като играч, и като учител на кандидат-трейдърите. За щастие на четящите българи, Герганов откри и писателя в себе си.

1 Comment

    Leave a Comment