Маратон „Себенадминаване“ на Цветница в Пловдив

Даниела Вълева, полумаратон 2014Пореден 12-и маратон и полумаратон „Себенадминаване 2015“ организира на Цветница, 5 април, в Пловдив „Шри Чинмой маратон тим“. Мястото на провеждането му е същото – Олимпийския гребния канал. Стартът за маратона ще бъде даден в 9:00 ч., а за полумаратона в 10:00 ч., съобщават на електронната си страница организаторите.

Първите трима бегачи, класирали се в дадена дистанция и възрастова категория, ще бъдат наградени с купи и медали. Всеки участник ще получи диплома за пробяганото разстояние, а успешно завършилите маратона ще бъдат наградени с медал. Специалните награди ще бъдат изненада.

Кандидатите за участие могат да се регистрират он-лайн в сайта на „Шри Чинмой маратон тим“ (ТУК) или в деня на провеждане на състезанието между 7:30 и 8:30 часа при трибуните, където ще е стартът. Участниците в полумаратона трябва да се явят за запислане най-късно в 9:15 часа, тъй като те стартират на 2 км разстояние от мястото за регистрация. Таксата за състезанието е 15 лева, като за студенти и пенсионери е намалена на 10 лев.

151 мъже и жени взеха участие и финишираха в маратона и полумаратона „Себенадминаване“ миналата година. Сред тях бяха и Ради Милев на 65 г. от Казанлък, който пробяга 42.2 км и Иван Иванов от София на 71 г., който се включи в полумаратона (21.1 км).


 

Най-масовият маратон „Себенадминаване“ приключи, 151 бегачи финишираха

65-годишен инженер от Казанлък стана световен рекордьор в Унгария


 

Leave a Comment