Честито Воскресение!

Честито Воскресение Христово! 

imagesБъдете здрави и следвайте мечтите си, които виждате в запалената великденска свещ! В големи празници като Великден човек може да докосне истинската си същност. Тя е добра, обича, може всичко и е готова да помага, но също така и да приеме помощ.

Ние възкръсваме всеки ден, когато се събудим. И всеки ден избираме наново живота си най-вече в дребните и много, много рядко в големите неща, които променят посоката ни.

Затова да отдадем вниманието си на дребните решения – дали да прегърнем детето си или да му се скараме. Дали да се обадим на приятел или да си свършим работата, която никога не свършва. Дали да се отбием (обадим) при родителите си или да почакат. Дали да спрем.

Да, да спрем и да се огледаме къде сме. Влакът се движи по релси, но ние имаме избор и винаги можем поне да опитаме да излезем от познатите схеми, навици, спорове, състезания, игри и да погледнем накъде ни водят. Ако там в далечината няма щастие, пътят е грешен.

 

Пътищата са в нас. Всеки ден ги избираме – ту грешно, ту правилно. А Иисус, чието възкресение празнуваме днес, е казал: Аз съм истината и живота! Бог е любов! Аз съм любов!

Затова избирайте с любов, за да хванете единствената вярна посока!

АгроПловдив пожелава на приятелите и читателите си и техните семейства здраве, мъдрост и любов!

 

Leave a Comment