Идват дните за вино! Поръчай от производителя съдове и мелачка онлайн!

Гроздето зрее и беритбата на най-ранните винени сортове вече започна. Искате ли сам да си измайсторите тази година виното вместо да го купувате? Ако е така, е крайно време да помислите за необходимите такъми, които всеки домашен майстор на полезната напитка трябва да притежава – гроздомелачка, неръждаеми съдове за зреене и съхранение на виното, преса, машина за бутилиране и за затапване, и други ценни пособия.

Единственият български производител на неръждаеми съдове за вино – „Томика метал“ – Пловдив, който е търсен партньор в цяла Европа, ги предлага в различни обеми чрез търговската си фирма ТМ ИНОКС. „Все по-често се радваме на нови клиенти, които се появяват в електронния ни магазин„, информира Иван Божанов, специалист по продажбите.

Компютърна снимка на онлайн магазина на ТМ ИНОКС

Компютърна снимка на онлайн магазина на ТМ ИНОКС

„Само с три-четири клика хората могат да си поръчат каквото изберат от нашия електронен магазин. (ВИЖ ТУК) Хубавото е, че с куриерската фирма сме договорили наистина изгодни цени за доставка“, обърна внимание Божанов. Той посочи, че цената на услугата е определена на база стока, а не разстояние. Така купувачът независимо дали е от Видинско или Карлово, или Ивайловград, ще плати една и съща цена за една и съща стока. „Няма дестинация, която куриерът да откаже, колкото и далечна, или недостъпна да е. Доставката е до врата“, увери отговорникът по продажбите.

Иван Божанов показва най-продаваните неръждаем съдове

Иван Божанов показва най-продаваните неръждаем съдове

Още от началото на юни онлайн поръчките на съдове и гроздомелачки са се събудили. Оттогава досега градусът на пазаруването се качва, а до края на август и в началото на септември се очаква да достигне пика.

Най-честите поръчки на неръждаеми съдове са за обеми от 235 и 315 литра. От гроздомелачките се поръчват трите вида – ръчна ENO 3, с електродвигател ENO 3M и с мотор и вградена помпа. Те са италиански, а ТМ ИНОКС е официален вносител.

 

За клиентите, които имат желание да пипнат стоката преди да я закупят, от ТМ ИНОКС съобщават, че отскоро техните неръждаеми съдове и пособия за вино се предлагат и в магазините на „Мосю Бриколаж“. Други търговци, които ги дистрибутират, са „Практис“, „Багира“, „Коледжиков“, „Златна бъчва“, „Дикар консулт“, „Алголекс“, „Дионис Елена”, „Фланкер Медия”, „Виликом”, „Севар”, „Марктрейд”, „Рота трейд”. Освен онлайн и чрез изброените търговски вериги, виненият инструментариум може да се закупи още от магазините на ТМ ИНОКС в Пловдив и в Свищов.   

За контакти с ТМ ИНОКС ЕООД:

Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ №176, тел. 032/ 90 10 24, факс 032/90 10 61, e-mail mc@tminox.com, website www.shop.tminox.com

Прочети още: Майсторите на виното познават най-добрия партньор – ТМ ИНОКС

 

Leave a Comment