Барак Обама оцелява в Аляска с Беър Грилс

Президентът на САЩ Барак Обама вече оцелява в Аляска с уроците на Беър Грилс – командосът, който направи поредица от предавания как да останеш жив в най-опасните кътчета на Земята. Вчера екипът на Грилс е направил снимки с президента. По думите на секретаря на Белия дом Джош Ърнест още когато се уточнявал сценария на преживяването, специалните части са отхвърлили някои от предложенията на Грилс, пише интернет изданието на Ю Ес Ей Тудей.

 

барак Обама и Беър ГрилсБарак Обама и Грилс ще коментират неблагоприятните климатични промени, които настъпват на Земята и са особено осезаеми при полюсите. Филмът с президентът, който е от поредицата на Грилс с известни личности, ще бъде излъчен до края на годината.

След като се появи новината за участието на американския президент в екшъните на Беър Грилс, които се излъчват по Ен Би Си, САЩ избухна в коментари. Най-харесваният е този, в който съветват Грилс да научи президента да си пие урината. Оцеляващият командос е известен с показни примери за спасяване от дехидратация именно чрез оводняване с урина. Освен това за него не е проблем да си достави протеини, консумирайки бубулечки, змии и какво ли не.

Прочети още: 7 юни: Оцеляващият в пустини и джунгли Беър Грилс става на 40

Leave a Comment