„Cholakov IT“ никога не се предава

Фирмата програмира и оптимизира уеб сайтове, търсен партньор е у нас и по света
IT Development, СЕО - оптимизация за търсачки | CHOLAKOV IT

IT Development, СЕО – оптимизация за търсачки | CHOLAKOV IT

„Чолаков Ай Ти“ е млада фирма, която оперира в сферата на разработването на уеб сайтове, онлайн решения за по-сложни приложения и Интернет рекламата. Разполага със собствена конструкция от полезни ходове в Интернет маркетинга. В СЕО (оптимизация за търсачки) прилага решения, чрез които търсачките в електронното пространство разпознават бързо конкретния сайт и го класират на челни позиции. „Чолаков Ай Ти“ извършва също така маркетингови кампании и в социалните мрежи, които се оказват много добри и увеличават значително трафика.

Спас Чолаков | CHOLAKOV IT

Спас Чолаков | CHOLAKOV IT

Управителят Спас Чолаков от 10 години е в бизнеса на интернет приложенията. Първо като специалист на свободна практика, после в дружество, което регистрира. Днес споделя, че първата фирма, в която е участвал не е успяла, защото тогава всички те са били „зелени“. След една неуспешна година, Спас започва работа в няколко различни Ай Ти компании и когато натрупва солиден опит, започва да работи като специалист на свободна практика, за да опита отново сам да пробие на този изключително конкурентен пазар. Той е само на 28 години, но вече може да се похвали с клиенти от целия свят. Работи с екип от 5 до 10 специалиста, които ангажира за всяка конкретна поръчка.

Шри Чинмой - Медитация - Открий вътрешния мир

Шри Чинмой – Медитация – Открий вътрешния мир

Спас Чолаков споделя, че дължи успехите си на духовния учител Шри Чинмой (на снимката). Не се заблуждавайте – Шри Чинмой не е експерт в програмирането, той е велик духовен учител, следван от стотици хиляди хора по света. Тези, които са тръгнали по неговия „Път на сърцето“ постигат трудната и същевременно толкова проста хармония между духа и битието. Един от крайъгълните камъни е философията за „Себенадминаване“. Тя се базира на постоянния импулс да надрастваме себе си ден след ден. Другото основно правило е „Никога  да не се предаваш!“ – колкото и да ти е трудно! Който следва тази философия, твори чудеса, като това например да работиш по 15 часа на ден включително и през уикендите. Работният ден на Спас Чолаков наистина е с такава продължителност. Това не само че не го изтощава, но го зарежда с енергия и добро настроение.

Спас Чолаков | CHOLAKOV IT

Спас Чолаков | CHOLAKOV IT

Преди няколко години той дори финишира на ултра маратон  – 118 км. за 24 часа, взе участие и в пловдивския маратон „Себенадминаване“ (42.2 км), за да си докаже, че няма невъзможни неща – както в тичането, така и в програмирането. „Това важи за всяка сфера, в която човек иска да се развие“, уточни Чолаков. Той е участвал и многократно в „Световния пробег на хармонията“ – щафетно бягане, в което се пренася факел от държава на държава, от град на град, от сърце на сърце, за да се увеличи любовта и хармонията между хората.

Спас Чолаков | CHOLAKOV IT

Спас Чолаков | CHOLAKOV IT

Спас Чолаков няма почивен ден, защото по принцип за бизнеса не е предвиден такъв ден. Все повече компании установяват, че ако не присъстват в Интернет, все едно не съществуват във все по-реалния паралелен свят на новите технологии. В него фирмите се рекламират, продават изделията си, дишат и се развиват с многократно увеличена скорост. А новата им електронна самоличност се създава от дружества като „Чолаков Ай Ти“.

Агропловдив.БГ благодари на фирма „Cholakov IT“ за отличната работа при създаването на електронния вестник. Изключително доволни сме от качеството на вестника – продукт на фирмата „CHOLAKOV IT“. Поддръжката, както и обучението как да се работи с изданието, са на много високо ниво. За нашия електронен вестник те направиха наистина чудесна онлайн маркетинговата кампания, обхващаща СЕО (оптимизация за търсачки) и маркетинг в социалните мрежи. Това увеличи значително трафика и разви нашия бизнес. Работата с “CHOLAKOV IT” беше повече от ползотворна и ние сме щастливи да ги препоръчаме.

Leave a Comment