Акцентът на Есенния панаир – строителството

Panair-24.09.2015Строителството е основен акцент на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив, който ще започне идния понеделник, 28 септември. Шоу с 3D мапинг ще демонстрира как се изгражда модерна къща и как може да бъде превърната в уникат с помощта на новите технологии, разкриха на пресконференция днес в изложбения център.

Есенният панаир 2015 показва подем в строителството и това е много обнадеждаващо, тъй като този бранш е индикатор за развитието на промишлеността, коментира на д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив.

Една от новите прояви е демонстрационният център за строителна техника. Новост са и демонстрациите за работа на височина, организирани от „Бултекс 99“.

На ЕСЕН 2015  ще бъде показан първият  български продукт за управление и автоматизация на дома She, месеци след неговата световна премиера в Сингапур. Системата командва дистанционно електроуреди, дава информация за температура, влажност, светлина и чистота на въздуха, известява за пожари и наводнение, обясняват производителите от „Allterco Robotics“.

Чуждестранните изложители ще са от 35 държави.

На тазгодишния Международен технически панаир отново присъства и изложбата за автомобили, възобновена под името „Автосвят“.

71-ото издание на деловия форум се очаква да бъде посетено от близо 50 000 гости.

Експозициите на изложителите, които са разположени в седем палати и откритите площи край тях, може да бъдат разгледани от 9 до 18 ч., а на  3 октомври – до 14 часа. Билетът струва 4 лева, преференциалната цена за ученици, пенсионери и инвалиди е 2 лева.

 

Leave a Comment