Ден на отворени врати за кандидат-студенти в Аграрния университет

Аграрен университетНа 6 ноември Аграрният университет в Пловдив организира Ден на отворените врати та кандидат-студента. От 12.30 ч. в Аулата на университета ще бъдат представени специалностите, формите на обучение и условията за кандидатстване.

Зам.-ректорът по учебната работа проф. д-р Христина Янчева и доц. д-р Боряна Иванова – директор на Учебно-информационния център, ще отговорят на всички въпроси, свързани с кандидатстването и обучението в АУ – Пловдив.

Кандидат-студентите ще имат възможност да посетят аудитории, учебни зали и лаборатории, както и да се запознаят с богатството от растителни видове в парка на най-голямото в страната учебно заведение, което подготвя кадри в земеделието, икономиката, екотуризма.

Кандидат-студентите могат да разгледат изложбата на пловдивски ученици на тема: „Билките са извор на живот“ в Ректората на Аграрния университет и да посетят щандовете на производители на продукти от български билки на изложението „200 билки – 2 000 000 работни места“. Инициативата е в рамките на Панаира на българските билки, организиран от Фондация „Информация и природозащита“ и „Екологични консултации“ с любезното домакинство на Аграрния университет – Пловдив.

 

 

Leave a Comment