7 хил. лв. за старт ще получи най-добрият млад предприемач на Пловдив

mlad_predpriemach7 хил. лв. награда от община Пловдив ще получи авторът на най-интересен и мотивиран бизнес проект. Кандидатите в конкурсаНай-добър млад предприемач“ могат да подават проектите си до 22 януари 2016 г., съобщиха от общината.

Конкурсът стартира за седма поредна година. Началото беше дадено със среща на заместник-кмета по „Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков със студенти от Висшето училище по сигурност и икономика (ВУСИ).

Според правилата и условията за участие всеки жител на Пловдив между 18 и 33 години може да кандидатства само с един проект, в който накратко да опише своя бизнес план, като не трябва да надвишава 25 страници.

Според предвидения награден фонд, спечелилият I-во място ще получи 7000 лева, II-ро – 4000 лева, а за двете III-ти места са предвидени по 2000 лева. За най-младия участник, представен от ВУСИ, е осигурена парична награда на стойност 1000 лева от самото висше учебно заведение. Съставът на комисията, която оценява идеите, включва представители на Община Пловдив, журналисти, членове на студентски и академични съвети, експерти от IT сектора.

 

Leave a Comment