С 13 пълни отличници УХТ изпрати випуск 2015

Дипломиране в УХТУниверситетът по хранителни технологии (УХТ) изпрати днес Випуск 2015. 806 млади специалисти, от които 546 бакалаври и 260 магистри, получиха дипломите си. 13 от тях са пълни отличници, 110 са с отличен успех.

Аулата „Милен Бешков“ не успя да побере усмихнатите млади хора, техните родители и преподаватели.

Ректорът проф. Динков връчи дипломите на отличниците

Ректорът проф. Динков връчи дипломите на отличниците

„Днес, с приповдигнато настроение от тържествената церемония, някъде встрани остава въпросът „А утре накъде?“ Но аз съм убеден, че ще намерите отговора като се доверите на собствените си сили и знания. Това ще ви помогне да намерите истинската си същност и да заемете достойно полагащото ви се място в обществото. Приемете смело предизвикателствата, пазете поривите си, отстоявайте доброто, позитивното и градивното, бъдете не само творци, но и бойци“, обърна се към дипломиралите се възпитаници на Университета по хранителни технологии проф. Кольо Динков.

Анализите на Университета по хранителни технологии показват, че между 60 и 70 % от възпитаниците му започват работа по специалността си още в първата година след завършването си.

От името на Випуск 2015 инж. Михаела Димитрова връчи на ректора проф. Динков капсулата с имената на дипломиралите се днес – капсула, която вече е част от историята на Университета по хранителни технологии.

Leave a Comment