Днес изтича срокът за участие в изложението за биопродукти в Лондон

биопазар ЛондонДнес е последният ден, в който кандидатите да участват в международното изложение на биологични продукти Natural & Organic Products Europe 2016 в Лондон могат да подадат заявление за участие. Груповото представяне на България се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Изложението ще се проведе на 17 и 18 април в Лондон. То ще е с богата съпътстваща програма от семинари, конкурси, презентации на натурални здравословни продукти, биологични храни, натурална козметика и др., съобщават от ИАНМСП.

Българският щанд на изложението на биологични продукти ще е от 90 квадратни метра. От агенцията поемат 80% от разходите за изложбената площ и цялостното изграждане на конструкцията на националния щанд, националната идентификация и/или склад и складово оборудване;регистрационните и/или медийни такси. В същия процент покриват издръжката за едно работно място (маса, столове, подово покритие, осветление, надпис с името на фирмата), заедно с консумативи (ток, почистване, вода и др.).

 

Leave a Comment