Джей Ло на 47! Перфектна амбиция, талант за изкуство и бизнес

Дженифър ЛопесНа 47 г., на колкото става днес, Дженифър Лопес няма намерение да слиза от върха. Мулти звездата от пуерторикански произход доказа, че има многобройни таланти, включително и този да разбира от бизнес. Освен актриса, певица и танцьорка, Джей Ло създаде собствена марка облекло, аксесоари, аромати, има продуцентска компания, води телевизионни предавания и заедно с това управлява благотворителна фондация.

Зад гърба си има три брака, което не е толкова важно, колкото това, че е майка на близнаците Максимилиан и Еми, родени на 22 февруари 2008 г. Медиите я обожават и твърдят, че е най-преданата майка сред звездите и дори 29-годишният й приятел , танцьорът Каспър Смарт, не може да се класира преди тях за вниманието й.

С изключителна дисциплина, наложена от амбициите й, Дженифър Лопес пробива на 18 г. първо като танцьорка в групата, която съпровожда изявите на Джанет Джаксън. През 1990 г. записва курсове по актьорско майсторство, след което се класира след кастинг за първата си роля в тв сериал.

Изкачването й към световната слава е застрашено за кратко от първия й съпруг – сервитьорът кубинец Оджани Ноа. Бракът на Дженифър с него е къс – 1997/1998 г. Но през април 2006 г. тя завежда дело срещу него, за да му попречи да публикува книга за брака им. Джей Ло твърди, че Ноа е нарушил тяхното споразумение за конфиденциалност и печели делото. Съдията забранява на бившия съпруг да критикува, очерня или описва в отрицателна светлина и пренебрежително Лопес.

Вторият брак на Джей Ло е с танцьорът и хореограф Крис Джът, но и той е краткотраен. Следва паметна връзка с Бен Афлек, само че четири дни преди сватбената церемония, тя приключва. Седем години красавицата и Марк Антъни са съпрузи, но три години след раждането на близнаците и тази връзка приключва.

За разлика от срещите и разделите в личния й живот, кариерата на Джей Ло е с постоянен тренд нагоре. И няма как да е иначе. Преди време чаровният и мъдър Джордж Клуни описа перфектната жена така: „С усмивката на Никол Кидман, с външност и квинтесенция от красота като Мишел Пфайфър, да е личност като Джулия Робъртс и да има амбицията на Дженифър Лопес“.

 

Leave a Comment