Автомобили и каравани ще покажат на Есенния технически панаир в Пловдив

нови автомобили на панаира в ПловдивНови модели автомобили, каравани и кемпери, и мощни озвучителни аудиоуредби за коли ще са сред най-интересните експонати в дните на Международния технически панаир в Пловдив. В специализираната изложба „Автосвят“ ще видят и технологии и техника за преобразяване на колите в специалната Тунинг зона. Есенният панаир ще продължи от 26 септември до 1 октомври.

Тази година новите автомодели ще се представят дилърите на „Порше“, „Мазерати“, „Лексус“, „Тойота“, „Хюндай“, „Ситроен“, КИА, „Пежо“, „Сеат“, „Шкода“, „Лада“ и други марки.

Предвидена е и зона за любителите на водни и екстремни спортове с атрактивни лодки, джетове и АТВ-та. Състезателни мотоциклети „Дукати“, пистови автомобили, които са участвали в ралита, и двуместен електромобил допълват  екстравагантната колекция.

В Караван салона ще бъдат презентирани модерни кемпери и каравани. В момента те са хит в туризма и нова ниша за бизнес, тъй като се купуват не само за пътешествия, а и за отдаване под наем.

Очакват се  близо 40 000 посетители от България и чужбина да разгледат деловия форум за инвестиционни стоки и технологии, който е сред най-авторитетните в Югоизточна Европа.

Leave a Comment