НАП Пловдив продава 18 тона свински глави, внос от Полша

НАП в ПловдивПрез септември НАП Пловдив провежда няколко търга, към които се очаква интерес. Един от тях е за замразени свински глави, които са изоставени в полза на държавата след проведени контролни действия от страна на звеното за фискален контрол в Пловдив. Продуктите са придружени с необходимата документация и протокол за извършена проверка от Българската агенция по безопасност на храните. Доставка са от Полша с дата на производство м. април, май и юни 2016г. Количеството е над 18 000 кг. разпределени са в три групи, за които може да се участва заедно или поотделно. Очакваните приходи за хазната са около 23 000 лв. Търгът е предстоящ, съобщиха днес от пловдивската дирекция на приходната агенция.

Дългоочакваният търг за рекордното количество сребро от над 650 кг., което беше задържано на ГКПП Капитан Андреево, ще се проведе на 20.09.2016г. /вторник/.

НАП предлага и разнообразен избор от различни по марка и вид МПС, както и голямо многообразие от вещи – от мобилни телефони и техника до дърва за огрев и каруци.

 

 

Leave a Comment