ТМ ИНОКС предлага на домашните винари: Изпрати снимка – спечели неръждаем съд за вино

В магазина на ТМ ИНОКС на "Брезовско шосе" в Пловдив

В магазина на ТМ ИНОКС на „Брезовско шосе“ в Пловдив

ТМ ИНОКС – пловдивският производител на неръждаеми съдове, в това число и на вино, организира конкурс за най-добра домашна винарска изба. Условията са лесни за изпълнение, а наградите – три на брой, са изкусителни. Участието в конкурса не е обвързано с предишни или предстоящи покупки.

Ето какво съобщават в електронния си магазин от фирмата:

„Екипът на ТМ ИНОКС има удоволствието да Ви покани да участвате в организирания от нас конкурс за най-добра домашна винарска изба. 

Помогнете на нас и на останалите любители на виното да се докоснем до част от магията, свързана с този древен еликсир за тялото и душата, а именно – правенето на вино. Покажете мястото, на което се случва това, мястото, което сте отделили във Вашия дом, за да поддържате традициите живи и да зарадвате себе си и Вашите близки и приятели с прекрасно домашно вино. 

Условията за участие са прости – изпратете ни три снимки на вашата домашна винарска изба, име, e-mail и телефон за връзка. Ако желаете, може и лично Вие да присъствате на една от снимките, защото както всички знаем – дори най-добрата винарска изба не е нищо особено без своя майстор-винар. Участието не е обвързано с предишни или бъдещи покупки.

Можете да изпращате своите снимки до 15.02.2017 г. на електронната ни поща – mc@tminox.com . Нашият екип ще разгледа вашите снимки и ще избере трите най-добре изглеждащи домашни винарски изби. Печелившите ще бъдат обявени на 21.02.2017 г. в нашия онлайн магазин – www.shop.tminox.com . Снимките на спечелилите ще бъдат публикувани на нашия сайт и се надяваме, че ще амбицират всички любители на виното да отделят малко кътче в своя дом, в което да правят свое домашно вино.

Естествено ще има и награди за победителите:

–          Първо място – Съд за съхранение 235 литра.

–          Второ място – Съд за съхранение 130 литра.

–          Трето място – Съд за съхранение 90 литра.    

   Лично ще се свържем с победителите, за да уточним получаването на наградите.

   Успех на всички участници!“

 

Leave a Comment