НАП продава имоти на пловдивски длъжници за над 6.5 млн. лв. в „Пампорово“ и „Слънчев бляг“

НАП в Пловдив

Предстои търг на 7 апартамента в Пловдив, отнети от Комисията за незаконно придобито имущество

Дирекция „Събиране“ към ТД на НАП Пловдив обяви на търг имоти – апартаменти, закрит басейн и блок от хотелски комплекс, собственост на пловдивски дръжници в курортите „Пампорово“ и „Слънчев бряг“.

На търг с тайно наддаване е предложен луксозен апартамент, който представлява част от хотелски комплекс в к.к.Пампорово, с площ 112 кв.м ведно със съответните идеални части от правото на строеж в поземления имот, в който е изградена сградата. Апартаментът е тристаен с две тераси и два санитарни възела в напълно завършен вид, изградена е и камина с водна риза, с първоначална цена 127 270лв.

Обявена на търг чрез тайно наддаване е и самостоятелна сграда към същият хотел с начин на трайно ползване: покрит басейн . Обектът е с площ 206 кв.м и досега не е въвеждан в експлоатация. Имотът е с първоначална цена 112 780,00лв. Огледите на двата имота стартират на 13 март.

Отново в к.к.Пампорово публичните изпълнители са възбранили имот, чийто собственик не обслужва задълженията си към бюджета. Стартиралата публична продан е за поземлен имот, образуващ УПИ по плана на курорта, заедно с незавършено строителство – блок Б от хотелски комплекс. Тръжната процедура е насрочена за 23 март с първоначална цена от 6,365 млн.лв.

В к.к.Слънчев бряг се предлагат два апартамента в сутерена на хотелска сграда. Помещенията са в готов за експлоатация вид, съответно двустаен  с площ 46 кв.м и едностаен 42 кв.м. Огледите стартират от 16 до 24 март. Търгът ще се проведе чрез тайно наддаване на 30.03.2017 г, от 10,00 часа в сградата на ТД на НАП Пловдив на ул. „Скопие“ № 106, корпус 2.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената цена.

Предстои и предлагането на търг чрез тайно надаване от отдел „Държавни вземания“ към ТД на НАП Пловдив на седем апартамента в различни зони от гр.Пловдив. Имотите са отнети в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

 

Leave a Comment