211 фирми са заявили участие в изложението БАТА АГРО 2017

За пръв път ще участват дружества, които оферират техники за животновъдните ферми

БАТА АГРО 2016, влакчеМесец преди изложението БАТА АГРО 2017, фирмите, които са заявили участие, са 211, съобщиха организаторите. Те ще заемат 35 000 кв. метра изложбени площи, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство. За първи път тази година акцентът ще е върху фермите за животни.

Изложението ще се проведе от 16 до 19 май летището в Стара Загора. Ще бъдат показани последните новости при тракторите, комбайните, прикачната техника, цялостни решения за оборудване и работа в животновъдни ферми, зеленчукови стопанства, трайни насаждения. Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.

На БАТА АГРО 2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.

Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.

Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

Leave a Comment