В 13:30 часа започва мандата на Румен Порожанов – наследник на уволнилия го Бозуков

BASF

тронДнес, 4 май, в 13:30 часа официално ще започне мандата на Румен Порожанов като министър на земеделието и храните. По програма това е моментът, в който служебният министър Христо Бозуков ще предаде управлението на новия шеф на министерството.

Съдбата дава шанс на Бозуков и на Порожанов да преминат през две противоположни емоции.

На 27 януари 2017 г. Бозуков пое министерството от Десислава Танева, която го бе уволнила година и нещо по-рано като председател на Селскостопанска академия. Възможно е да се е почувствал овъзмезден за горчивото напускане на ръководството на академията.

Днес, 97 дни по-късно, Христо Бозуков трябва да посрещне Румен Порожанов, който той лично освободи като изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ горе-долу светкавично след като стана министър.

Съвет към новия шеф на МЗХ: Преди да уволните някой, помислете си за него като за бъдещ министър. Ако има качества, не му правете услугата да го превръщате в жертва, която някога може да си заслужи честта да се завърне на бял кон в министерството.

EKODARPOL

1 Comment

  1. АГРО казва:

    ЗЕМЕДЕЛЦИ КАЗВАЙТЕ ДАТА И ЧАС . НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НОВ ИЛИ СТАР МИНИСТЪР. ЗАСТАВАМЕ ПРЕД ФОНДА И НИКОЙ ОТТАМ НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ ДОКАТО НЕ ПЛАТЯТ НА ВСИЧКИ. МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ПРОВЕРКИ. КАКТО ЗА НАС ИМА СРОКОВЕ И САНКЦИИ , ТА ОТСЕГА ЩЕ ИМА ЗА ТЯХ. ИДВАТ ТРИ ПОЧИВНИ ДНИ, ПРЕЗ КОИТО ТЕ ЩЕ СИ ПОЧИНАТ ГОСПОДАТА, А АЗ ЩЕ ИЗКАРАМ С БЕЗСЪННИ НОЩИ, ТАКА ЧЕ ОТ ФОНДА НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ НИКОЙ В ПЕТЪКА ВСИЧКИ ЩЕ РАБОТЯТ ДОКАТО НЕ ПЛАТЯТ ЗЕЛЕНИ, МЯРКА 10 И 11, И ДРУГИЕ. НА МЕН МИ ОМРЪЗНА И ЗА ТЯХ НЯМА ДА ИМА ПОЧИВНИ ДНИ, КАКТО ЗА МЕН НЯМА.

Leave a Comment


7 + = осем