Мобилен оператор ще е генерален спонсор на Есенния технически панаир в Пловдив

Един от водещите мобилни оператори у нас ще е генерален спонсор на Международния Есенен Технически панаир тази година, съобщиха от изложбения център в Пловдив. Подкрепата за най-голямата панаирна изява на дружеството не е нещо необичайно, преди няколко години чужда фирма също е спонсорирала изложбата, уточниха за Агро Пловдив от пресцентъра.

Тази година голямо разнообразие на машиниПанаир-снимка-14.06.2017 гиганти превръща изложбата „Стройтех“ в най-големия делови  форум за бранша на Балканите. За първи има толкова мащабно представяне на тежка механизация в рамките на Международния технически панаир.

Вносители на най-известните световни марки техника за изграждане на пътища и други инфраструктурни обекти оформят експозиция на площ около 6000 кв. метра.  Те ще демонстрират  багери, самосвали, бетон възли, съоръжения за събаряне на здания, машини за  направа на канали и много други изделия. Новата инициатива е полезна и за по-малки фирми, предлагащи оборудване, консумативи и материали за бранша, тъй като присъствието на големи компании повишава интереса към изложбата. Улеснение са бонусите за ранно записване за участие.

На Есенния панаир през 2016 г. беше отделено специално внимание на сегмента от строителната индустрия, свързан с реализирането на инфраструктурни проекти, тъй като те са приоритет за България. Изложителите показаха много новости само месеци след тяхната премиера в Европа и привлякоха вниманието на специалистите в бранша.

Сега  „Стройтех“ се развива с двойно по-богат асортимент и се разгръща на много по-голяма площ.  Така се отговаря на маркетинговите интереси на компаниите, предлагащи средно- и едрогабаритни машини.  Очаква се тяхното търсене да нарасне значително през следващите години заради идеята за мини план „Маршал“ за Западните Балкани, с чиято помощ да се изгради мрежа от магистрали в региона и да се активизира икономиката.

Десантът на машините гиганти е само една от новостите в 73-ото издание на деловия форум за инвестиционни стоки и технологии в Пловдив. Очаква се компании от близо 40 държави да презентират иновативни продукти и услуги в рамките на още десет специализирани изложби: „Автосвят“ (за автомобилостроене), „Акватех“ (за технологии и управление на водите), „Аутотех“ (за транспорт и автосервизно оборудване), „Елтех“ (за електроника и електротехника), „Енеко“ (за енергетика и екология), „Инфотех“ (за информационни технологии), „Интермин експо“ (за минната индустрия), „Машиностроене“, „Робохайтех“ (за роботи и роботизирани системи) и „Химия“.

 

Leave a Comment