Кайсиите поевтиняха с близо лев

продавач на кайсииДрастично намаля цената на кайсиите през седмицата, отчитат от Държавната комисия по стокови борси и тържища (ДКСБТ). От 2 лева на едро в началото на седмицата, в края й те вече струват средно 1.15 лв./кг. Поевтиняването е с 43.1% или с 0.87 лв./кг.

Заради отминаването на сезона на черешите при тях е забелязано слабо поскъпване с 3.6% или 0.08 лв. до 2.28 лв./кг.

С по-ниска цена са оранжерийните домати и краставици. Те са загубили между 0.08 и 0.11 лв. за килограм. Средната тържищна цена на доматите е 1.50 лв., а на краставиците 1.01 лв./кг.

Готварските тиквички са паднали от 0.84 лв. в началото на седмицата до 0.77 лв. – в края.

Намаление се забелязва и при лимоните – от 3.09 на 2.95 лв./кг.

1 Comment

  1. olga каза:

    Ние предлагаме бързо и бързо одобрение на заем от 3% до 15%, ние можем да ви помогнем финансово. Ще заемате ли пари, но не и компетентен и надежден заемодател? Нуждаете ли се от гаранцията за заем? и имате някакъв вид заем? Ние сме регистрирани финансови, предлагаме бърз и краткосрочен заем на отделни агенции и си сътрудничим при нисък лихвен процент и нашата цел, а целта е да помогнем на лицата и заинтересованите юридически лица да получат желания заем. Свържете се с нас днес и ни кажете колко кредита имате нужда. Предлагаме бързо и бързо одобрение на кредит и кредитен превод за клиенти няколко часа след като се свържете с нас:olgasavyuk41@gmail.com

Leave a Comment