Лили Иванова тръгва на турне през септември

Лили ИвановаНеудържима и неподвластна на годините, Лили Иванова (78 г.) тръгва на турне от 1 септември – първо у нас, а до края на годината и в Берлин, Мадрид и Милано. 

В интервю за бТВ в двореца Врана тя съобщи днес новината. Лили ще направи общо 12 концерта в Созопол (Аполония, 01.09), Стара Загора (18.09), Хасково (20.09), Враца (28.09), Самоков (07.10), Сливен (15.10), Шумен (17.10), Добрич (19.10), София (25.10), в Берлин (03.11), Мадрид (06.11) и Милано (06.12). Всички концерти са под мотото „За пълноценни мигове с музиката”.

Примата на българската естрада сподели, че най-важните хора в живота й са били нейните родители и до много скоро учителката й госпожа Савка Генова, която е починала през януари т.г. „С нея можех почти всичко да споделя. Тя живееше с моите емоции, с моите успехи и сега ми липсва, защото ми даваше ценни съвети, от нея много неща съм научила“.

На въпроса на какво иска да научи българите, Лили отговори: „Не искам да уча никого на нищо, защото смятам, че всеки е в състояние да си помисли малко и да реши какво да направи със собствения си живот, защото това е техен живот, това не е мой. Аз зная какво да направя от себе си и всеки човек трябва да е наясно към какво се е устремил, какво иска да постигне в живота. Но това не се постига от небето само да падне, човек трябва да работи. Искам да завърша, че ако аз не бях това, което съм в момента и не вървя непрекъснато напред, никой нямаше да си спомня, че някога е живяла на тези земи Лили Иванова.“

 

Leave a Comment