Днес от 10 часа фонд „Земеделие“ в Пловдив посреща фермери с въпроси

Областната дирекция на фонда в Пловдив

Областната дирекция на фонда в Пловдив

ДФ „Земеделие“ – РА организира днес,  26 юли 2017 г., Ден на отворени врати в областната дирекция на фонда в гр. Пловдив. В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, да подават сигнали и жалби, както и да правят предложения за подобряване работата. Консултациите ще са от 10:00 до 14:00 часа. При завишен интерес от страна на земеделските стопани офисът ще работи до 17.30 ч. Фермерите ще бъдат посрещани на третия етаж в сградата на ОД на ДФ „Земеделие” в Пловдив, която се намира на бул. „Цар Борис III Обединител“ № 20-А.

За всички основни програми, които фонд „Земеделие“ прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на гражданите. Ако техните казуси са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено – до 10 работни дни от внасяне на запитванията.

Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната. Целта на инициативата е да се изясни още и дали служителите извършват реални действия или бездействия, които биха могли да доведат до накърняване интересите на земеделските стопани, както и до дискредитиране доброто име на ДФ „Земеделие“. Първата приемна беше организирана в края на май т. г. в ОД на ДФ „Земеделие“ в Благоевград.

 

Leave a Comment