АГРИТОП откри уникален търговски център за животновъдна техника и технологии в Долни Дъбник

В специална зала фирмата ще провежда семинари за обучение на фермерите в новите технологии и машини
Гостите в изложбената зала

Гостите в изложбената зала

Водещата в предлагането на модерна за животновъдите техника фирма АГРИТОП откри с бляскаво тържество четвъртия си търговски център в град Долни Дъбник вчера. Над 300 гости посрещна за събитието си компанията. Повечето от тях бяха животновъди и земеделци, както и председатели и директори на браншови организации, сред които Венцислав Върбанов, Михаил Михайлов, Димитър Зоров, Симеон Присадашки, Андрей Чалъков и други.Специално за откриването на изложбения център от чужбина пристигнаха представители на DeLaval, Weidemann, Joskin, Riela, Budissa Bag и други производители от общо 30-те чужди брандове, с които работи АГРИТОП.

Представители на чуждите партньорски фирми уважиха събитието на АГРИТОП

Представители на чуждите партньорски фирми уважиха събитието на АГРИТОП

Николай Стефчов получи грамота от Асоциацията на земеделските производители в българия за съществения й принос за модернизиране на животновъдството в страната

Николай Стефчов получи грамота от Асоциацията на земеделските производители в България за съществения й принос за модернизиране на животновъдството в страната

Новата инвестиция е впечатляваща сграда, в която  са обособени огромен склад за резервни части, шоурум, зала за обучение и офис помещения. Изложбеният център е единствен по рода си именно с възможността клиентите на АГРИТОП да получат обучение за работа с машините и технологиите, които ще прилагат във фермите си. Компанията ще събира целеви групи според съответното направление, тъй като техниките, които предлага са иновативни и животновъдите трябва да се запознаят в детайли с начина им на използване. В програмите ще бъде включено и посещение на стопанства, където вече са внедрили машините. „Провеждането на семинарите са част от нашата стратегия да сме в полза на клиентите си“, поясниха от дружеството.

Гостите разгледаха склада

Гостите разгледаха склада

Складът е върху голяма площ, като целта на фирмата е да поддържа в наличност повече консумативи и резервни части, за да реагира бързо на сигнали на животновъдите. АГРИТОП се слави с качествения и навременен следпродажбен сервиз, което е една от многото причини фермерите да предпочетат партньорството на компанията.

В търговския център фирмата е показала голяма част от предлаганите от нея продукти.

Заедно с откриването на четвъртата си база (останалите са в Стара Загора, Русе и Монтана) АГРИТОП отпразнува с многобройните си приятели и партньори 15-ия си рожден ден. По този повод фирмата зарадва гостите си с талони за 15% бонус за техника и обородване за ферми.

Децата направиха празника по-красив

Децата направиха празника по-красив

Лентата на модерния център прерязаха собственикът Николай Стефчов, Венцислав Върбанов, кметът на Долни Дъбник Борислав Станимиров и Мария Делиева.

„Сградата е наистина много европейска, техниката на АГРИТОП е перфектна, а организацията на празника беше забележителна“, сподели впечатленията си Фермерът за 2015 г. на облас Бургас Вангел Лолов. Неговата ферма до Карнобат е оборудвана именно с машини на компанията.

Когато животновъдът има проблем, АГРИТОП реагира на момента

Момчил Тасков, търговски мениджър на АГРИТОП 

Г-н Тасков, защо решихте новата база да е в Долни Дъбник?

Тук е силно земеделски район, в който има и доста животновъдни ферми. Изложбеният център е на удобно място – до Долни Дъбник по пътя от Плевен към града.

Какво представяте в изложбената зала?

Тук имаме умален модел на кравеферма, машини, резервни части за доилните инсталации…, много неща. Складът е изключително голям. Той е много важен, тъй като когато при животновъда се появи проблем, трябва да се реагира на минутата. Досега нямаме случай, при който в рамките на деня да не сме отстранили проблем, свързан с наша техника. Това е много важно, тъй като животновъдството не търпи забавяне и отлагане на решения.

Кои техники, които предлагате, изискват животновъдните работници да бъдат обучени? 

По принцип всички техники изискват хората, които ще оперират с тях, да са обучени. На пазара постоянно се появяват нови и все по-иновативни машини, свързани с храненето и отглеждането на животните, начина на доене. Затова регулярно ще организираме курсове за фермери. Планираме първият курс да е още през тази година. 

Успех!

Leave a Comment