Компания за чай ще стопли посетителите на Фермерския фестивал

чаша чайЕсенно студено! Време за чаша горещ чай на Фестивала! Българската чаена компания ще предложи чудесни био чайчета. Във всяко пакетче са скрили мъничко вълшебство: ухание, вкус и топлинка…..

На Чаения ден на Фермерския фестивал „Произведено във фермата с любов за вас“ пред МЗХ на 22.11.2017 г. компанията ще представи специалната селекция чай в биоразградими пирамидки от българска лайка, маточина, мента, мащерка, букет, липов цвят….

И разбира се, Коледен чай с ябълка, канела, карамфил, портокалови корички!

И на това издание на Фермерския фестивал „От нашата ферма – с любов за вас!“ се очаква богато разнообразие автентични фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната: краве, овче, козе и биволско сирене и кисело мляко, кашкавал, масло, извара, мед, сладка, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, сезонни плодове и зеленчуци, гъби био вино, оцет, билки и подправки… Много от продуктите са биологични.  Всички фермери и производители са регистрирани по Наредба 26 на Министерството на земеделието, храните и горите.

Фестивалът „От нашата ферма – с любов за вас!“ се организира всяка сряда от 10,30 до 18,30 часа пред сградата на Министерството на земеделието, храните и горите (бул. „Христо Ботев“ 55). Организатор е Фондацията за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА.

 

Leave a Comment