21 оранжерийни производители ще участват във „Фрут Логистика“ от 7 февруари

Фрут Логистика Берлин21 български оранжерийни производители пътуват утре за най-голямото изложение за свежи продукти в Европа „Фрут Логистика 2018“ в Берлин. Панаирът започва на 7 февруари и ще продължи до 9-ти. Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция (БАПОП) традиционно участва в него.

Нашият шанд ще заеме 40 кв. м., съобщи изпълнителният директор на асоциацията Атанас Кунчев. Включването на българската група е финансирано от земеделското министерство, а помощта плаща всички разходи с изключение на личните.

Българските производители ще представят домати, краставици и пипер. По-ценни за тях ще са контактите, които ще направят с контрагенти, както и запознаването с новостите в областта на оранжерийното производство.

Във „Фрут Логистика“ ще участват 3 077 изложители, а очакваните посетители са 76 000.

FRUIT LOGISTICA обхваща всеки отделен сектор от бизнеса с пресни продукти и предоставя пълна картина на най-новите иновации, продукти и услуги на всяка връзка в международната верига за доставки.

На изложението ще бъдат представени пресни плодове и зеленчуци, сушени плодове и ядки, варианти за опаковане и етикетиране, транспортни и логистични системи, модели за обработка и съхранение, компютърни и интернет решения, системи за култивиране, оранжерии и парникови технологии.

Leave a Comment