Влязохме в годината на Жълтото земно куче! Трудолюбието ще преуспее

годината на жълтото кучеДнес в Китай започнаха новогодишните празници с навлизането в годината на Жълтото земно куче. Те ще продължат 40 дни и не само там, но и в региона – Корея, Виетнам, Сингапур, Тайланд и Индонезия. Фойерверки, пищно украсени улици и, разбира се, фигури на жълти кучета приветстват Новата година в Далечния Изток.

Според хонконгския астролог и специалист по фън шуй Реймънд Ло годината ще бъде белязана с почвени катаклизми – свлачища и земетресения, тъй като нейният основен елемент е Земята.

Други обаче твърдят, че жълтият цвят на годината ще донесе положителна енергия и сила.

Кучето е символ на лоялност, щедрост и всеотдайност. Затова търкуването на 2018 г. според Източния календар е, че всеки, който се отнася честно към работата и личния си живот ще бъде възнаграден с успехи. Трудолюбивите хора ще получат материално благополучие. Годината е подходяща за обвързване и създаване на семейство. Трябва обаче да се избягват конфликтите, тъй като не се знае какви злини може да донесе едно ядосано и озверяло куче.

В световен мащаб годината ще бъде успешна за икономиката и най-вече за компаниите, които се грижат за благосъстоянието на своите служители.

За да имаме късмет, трябва да обличаме по-често жълти дрехи и да се отнасяме приятелски към кучетата, тъй като според легендата именно кучето е едно от 12-те животни, уважили поканата на Буда да празнуват заедно.

Leave a Comment