Изложбите „Цветна пролет“ и „Природа, лов, риболов“ започват в Пловдив на 21 март

ловна изложбаЗона за екстремни спортове  ще има за първи път в Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2018“.  Нейното тазгодишно издание ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив. Отново на 21 март се открива и изложбата за цветя, дръвчета и градинска украса „Цветна пролет“.

Специализирана екипировка и идеи за алтернативен туризъм, последните модели дронове, фото и видео техника ще бъдат показани в палатата на „Природа, лов, риболов“.

Участниците ще покажат изделия за лов, риболов и туризъм: лодки, оръжия, муниции,  принадлежности, облекло, обувки,  аксесоари,  оптически и навигационни уреди, високопроходими АТВ и УТВ, други продукти и услуги за  свободното време. Голяма част от тях са плод на високи технологии, с чиято помощ се повишава комфортът на ловците и риболовците. Ще има също ловни трофеи и действащи реплики на старинни оръжия.

По традиция в „Природа, Лов, Риболов 2018“ ще се включат  държавните горски стопанства, които ще представят дестинации за ловен, риболовен и екстремен туризъм. С тези направления е свързана и дейността на Съюза на  ловците и риболовците в България, който е традиционен участник, наред с  други сдружения, работещи за съхраняването на природата.

Международният панаир ще бъде домакин и на Италианския фестивал на красотата и прическата от 23 март, както и на международни киноложки изложби (от 24 март).

Leave a Comment


8 − пет =