„Напоителни системи“ – Пловдив обяви конкурс за детска рисунка „Водата е живот“

BASF

водаПо повод 22 март „Световен ден на водата”,  „Напоителни системи” ЕАД организира конкурс за детска рисунка на тема „Водата е живот”.  Конкурсът е под егидата на областния управител на Пловдив област – Здравко Димитров.

Поканени за участие в конкурса са всички деца от Пловдив и областта, които искат да изразят творческите си умения.

Малките художници ще могат да подават картините си за участие на адреса на клон „Марица” в гр. Пловдив, адрес: бул. „Марица“ № 122 ет.3.

Няма ограничения относно техниката на изработка на картините, форматът да бъде 35/50 см. Задължително изискване е да са свързани с темата на конкурса. Едно дете може да участва само с една рисунка, а крайният срок за подаване е 20 март, 2018 година. Комисия от представители на „Напоителни системи” ЕАД и Областна управа – Пловдив ще класират трите най-добри творби на малките художници във всяка от възрастовите групи.

На 22 март „Световен ден на водата”, от 18.00 часа в залата на Областна управа ще бъде отбелязан празника и ще бъдат обявени победителите в конкурса. Класираните на първите три места ще получат почетни статуетки, както и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изобразителното изкуство. За всички участници ще има поощрителни награди. Рисунките на победителите ще бъдат окачени в клон „Марица” на Напоителни системи ЕАД в град Пловдив.

Leave a Comment