За пръв път изложбата „Цветна пролет“ ще е интересна и за художници аматьори

Изложбата ще се проведе от 21 до 25 март в пловдивския панаир

Цветна пролетОригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира  специализираната изложба „Цветна пролет 2018“, която ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив. Акцент в предстоящото издание са арт и хоби продуктите, позволяващи на всеки да развие своя уникален стил.

Една от най-големите български фирми за кашпи и други градински съдове предоставя възможност  изработване на бутикови серии по проект на клиента. Сред участниците е и голям вносител на такива изделия от Европа, който ще покаже нови модели, отличаващи се с голямо разнообразие на цветовете и дизайна.

За първи път в „Цветна пролет“ участва ателие, предлагащо така наречените „картини по номера“, навлизащи сега на българския пазар. Това е творчество за непрофесионалисти, което носи неповторимо удоволствие,  а удовлетворението да създадете свои шедьоври е голямо, обясняват изложителите. Те ще представят богат асортимент от новите арт продукти, предназначени за хора, чието хоби е рисуването. Идеи за друго занимание за свободното време ще даде експозицията от бижута, направени от  цветя.

Атрактивен сегмент в „Цветна пролет 2018“ е украсата  за Великден. На щандовете може да се намери  всичко необходимо за аранжиране на неповторима декорация за празника. Занаятчийската камара в Пловдив ще допълни палитрата с разнообразни произведения на приложното изкуство, които намират все по-голямо място в оформлението на вътрешни пространства и открити площи.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще даде възможност на професионалисти и любители да се запознаят с иновациите в тази област, с модерните тенденции във флористиката и озеленяването. Над 40 фирми ще покажат традиционни и екзотични цветя, семена и разсад, декоративна растителност, нови видове овошки, инструменти и принадлежности, препарати за растителна защита и торове, саксии и керамични изделия, ръчно изработени сувенири, съдове и украса от дърво, биопродукти. С многото новости, които ще представи, тазгодишното издание на „Цветна пролет“ продължава  традицията да се предлага всичко необходимо.

То се организира в рамките на Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които ще продължат до 25 март и включват още: Международна изложба „Природа, Лов, Риболов“ (от 21 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 23 март),  киноложки изложби (от 24 март).

Leave a Comment