Живко Живков дава на съд две медии заради фалшиви новини

Живко ЖивковИзпълнителният директор на ДФ „Земеделие“ Живко Живков обяви, че до края на деня ще реши дали да съди две медии, които са разпространили фалшиви новини за него. Пред националното радио Живков заяви, че е длъжен да потърси справедливост, тъй като трябва да защити името на институцията, която управлява.

Преди два дни „Афера“ съобщи, че директорът на фонда е хванат в центъра на София да шофира след употреба на наркотици. Случаят бил потулен заради бързата намеса на високопставени покровители.

Живко Живков коментира, че по същото време е бил на почивка със семейството си по Черноморието и това е лесно доказуемо – с направените резервации и със снимки.

Според него „фалшивата новина“ е в резултат на накърнени бизнес интереси. „Може да е някой служител, който е засегнат, може да е бенефициент“, каза директорът. Той допълни, че никога не е шофирал автомобил с немска регистрация, както пише в сайта.

„Пожелавам на всички наркомани да имат моя начин на живот – всяка сутрин в шест часа съм във фитнеса и поне два пъти в седмицата играя футбол с приятели“, посоти той.

 

Leave a Comment