Второто издание на изложението в Раковски кани фермери от цялата страна за участие

Организаторите на „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018“ канят всички животновъди за участие във второто издание на изложението. То ще се проведе на 12 и 13 октомври на пазара за живи животни в квартал Секирово на град Раковски.

Gживотновъдно изложение "Фермер Експо Раковски"

Gживотновъдно изложение „Фермер Експо Раковски“

На изложението ще се представят млади животни – говеда, биволи, кози и овце от млечни и месодайни породи, развъждани в България, както и традиционни български породи коне и кучета.

Животните трябва да са в изложбена кондиция и в добро състояние. При ползване на собствен транспорт направените от вас разходи ще се възстановят от организаторите след издаването на фактура от ваша страна.

При липса на ваш транспорт животните ще бъдат превозени от фермата до изложбата и обратно за наша сметка.

По време на „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018“ са предвидени демонстрации на съоръжения, използвани в животновъдството, ще бъдат изнесени доклади на професионални теми, ще има дегустации на фермерски храни и разбира се много музика.

Нека всички заедно да направим нещо интересно и най-вече полезно за колегите фермери, да запознаем обществеността с постиженията ни в селекцията и репродукцията.

Уважаеми колеги, моля да потвърдите участието си в изложбата – с колко и какви животни ще участвате и какъв транспорт ще използвате в срок до 20.09.2018 г. (четвъртък).

Желаещите да изложат животни или да получат допълнителни разяснения могат да се свържат с: Рангел Матански, управител на Организация на млекопроизводители „Фермерско мляко“ ООД. Мобилен телефон: 0888/445761, e-mail: rangelmatanski@gmail.com.

Leave a Comment