Асоциация Биопродукти представя здравословни храни и етерични масла в Брюксел

БиотаханПо инициатива на Мая Добрева, посланик на Република България в Кралство Белгия, на 23 октомври 2018 година в Брюксел ще бъдат представени български биопродукти със специалното участие на  Българска Асоциация Биопродукти /БАБ/.

БАБ ще презентира продукцията на своите членове – произведени по биологичен начин вина, тахани, ядки, мед, сушени плодове, билки, сладка, млечни продукти, етерични масла  и много други.

Българският биологичен сектор бързо се разраства през последните години, като се възползва от отличните природни и климатични условия и съчетава старите традиции с иновациите и творчеството.

Събитието ще предостави уникална възможност на българските биопроизводители да разширят пазарите за реализация на качествени биопродукти, както и да установят контакти с местни производители, съобщават от БАБ.

Посетителите на изложението ще се насладят на  разнообразието от  биологични млечни продукти, здравословни закуски, сирене от кашу, лавандулови и ягодови сокове, малиново вино и много други неочаквани и вкусни продукти с невероятен вкус.

Leave a Comment