WEIDEMANN – създадени за работа с драстично нисък разход на гориво

Немските товарачи вдигат почти 3 тона на 6 метра височина
Официалният представител на бранда Агритоп може да препоръча модел според параметрите на фермата

ВайдеманЗа Weidemann качеството познава само един стандарт, който се вижда в края на производството на всяка една машина. Зад всеки един Weidemann стоят най-модерните производствени процеси за телехендлери и колесни товарачи в Европа. Заводът в Корбах, Германия гарантира постоянното високо качество на машините. Това води до безопасност, комфорт и икономическа ефективност.

Компактен дизайн, нисък център на тежестта, малък радиус на завиване и мощна работа – тези функции характеризират машините Weidemann. Товарачите Weidemann с лекота изпълняват всякаква работна задача, независимо дали фермата е малка или голяма. Te работят бързо, гъвкаво и безопасно и правят всеки работен процес по-продуктивен. Освен високото ниво на функционалност, комфорта при работа и отличните стандарти за безопасност, те са перфектното решение за сила и издръжливост.

Един от най-продаваните телехендлери за българския пазар е моделът Т6027. Той е от серията компактни телехендлери, които са с уникална комбинация от голяма  височина на повдигане, компактност и производствен капацитет, позволявайки широк спектър на работа.

Weidemann Т6027 e със странично разположен 2,5-литров, 4-цилиндров двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4. Тази компактна машина постига товароподемност близо 3 тона на височина от 6 метра.

Инженерите на Weidemann са заложили много в комфортната кабина на Т6027. Проектирана е за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Тя е с повече пространство и осигурява отличен поглед над работния инструмент и цялата работна зона, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя, ниския страничен прозорец от дясната страна и високата позиция на седалката. Това увеличава безопасността в цялата работна площ.

Кабината е оборудвана с ергономична седалка, която  намалява вибрациите. Оборудвана е и с джойстик от най-ново поколение, с който се постига перфектен контрол над машината. Иновативният  джойстик е ергономично разположен и със светещи сензорни бутони, създаващ по-голяма функционалност и удобство за оператора.

ВайдеманWeidemann Т6027 е оборудван с патентованата система VLS (Vertical Lift System), осигуряваща вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината и изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината е подобрена.

Една от най важните характеристики на телехендлерите Weidemann  е икономическата ефективност, което допринася за Вашия бизнес. За товарачите Weidemann икономическата ефективност означава технически усъвършенствани решения като голяма височина на повдигане, мощ, висока стабилност, ефективна и бърза система система за прикачване, много висока работна производителност и много нисък разход за гориво и поддръжка.

Ето какво допълват от търговския екип на фирма Агритоп, официалният представител на бранда за България: „Машините Weidemann са проектирани да работят в земеделските стопанства и са произведени конкретно за нуждите на фермерите. Те са лесни за управление, компактни и маневрени, за да работят дори в по-тесни пространства. Предлагаме модели с различни мощности, габарити и товароподемност, отговарящи на конкретните нужди на клиентите. Имаме специално разработени лизингови схеми за товарачите WEIDEMANN, които правят финансирането бързо, с опростена процедура и при много изгодни условия.“

Leave a Comment