Шест изложби на хранителната индустрия от днес до 10 ноември в София

изложба "Месомания" 2012От днес, 7 ноември, до 10-ти шест изложения на хранителната и хорека идустрията ще започнат в Интер Експо Центъра в София. Официалното откриване ще е в 14 часа с участието на земеделския министър Румен Порожанов.

Участие в церемонията по откриване ще вземат също Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, Атанас Урджанов, председател на УС на Асоциация на месопреработвателите в България, инж. Димитър Зоров, председател на УС на Асоциация на млекопреработвателите в България, Мариана Кукушева, председател на УС на Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Радослав Радев, Председател на УС на Национална лозаро-винарска камара, Стойко Кировски, Председател на УС на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци, Георги Георгиев, Председател на УС на Национална асоциация Хотел, Ресторант, Кафетерия, Албена Симеонова, Председател на Българска асоциация биопродукти и Стефано Балди – посланик на Италия в София.

Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк ще срещнат професионалисти и предприемачи, опериращи в сферата на хранително-вкусовия и хорека бранша. Над 500 изложители ще запознаят аудиторията с продукти и технологични предложения, като 162 от тях вземат участие за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд и Холандия. Изложбените зали ще бъдат отворени за посетители от 09.30 до 18.30 часа, а през последния изложбен ден – до 16.00 часа.

Освен новостите, четирите изложбени дни ще поднесат и качествена съпътстваща програма, включваща редица специализирани двустранни бизнес форуми, презентации, дискусии и лекции, голяма част от които организирани от браншовите организации и асоциации. Атрактивни допълващи събития представляват също така редицата дегустации, конкурси, презентации и майсторски класове.

 

Leave a Comment